NYÍLT KANGA ÓRA PESTERZSÉBET

NYÍLT KANGA ÓRA PESTERZSÉBET

Kedves Pesterzsébeti Anyukák!

Szeretettel meghívlak Benneteket egy nyílt Kangatraining órára, melyet 2023. 02. 07.-én tartok a Csili Művelődési Központ “B” Épület, 13. Teremben, 10.00 órai kezdettel.

Az órán a következők várhatók: -aki szeretné, megvizsgálom a pocakját, hogy fenáll -e Rectus Diastasis (az egyenes hasizmok eltávolodása)

-majd zenés bemelegítés és matracon történő (matracot én biztosítok mindenkinek) talajgyakorlatok után

-felvesszük a babákat a hordozóba (semmi sem KÖTELEZŐ, ha a Te vagy a babád nem szeretnétek, nem kell hordozóba tenni Őket) Hordozót tudok kölcsönadni az órára, de ezt az igényt kérlek jelezzétek, hogy tudjak készülni! 🙂 Ha sajátot hozol, nagyon fontos, hogy megfeleljen az egészséges babahordozás és babával való mozgás alapkövetelményeinek. A helyszínen hordozási tanácsadó is a segítségetekre lesz! 🙂 Csatos vagy MeiTai típusú hordozók a legmegfelelőbbek a tréningre.

-Kis táncos koreográfia, egyéb gyakorlatok után levezetés, nyújtás következik.

-Az óra időtartama 60 perc

HASZNOS INFÓK: -Az anyatejes babákat érdemes megetetni óra előtt (akár a helyszínen is)

-A hordozás fejleszti a kommunikációt és a kötődést a szülő és a baba között, továbbá fejleszti a baba saját test érzékelését (tapintás, egyensúly, stb…), a világgal való kapcsolatot megteremtő érzékeket és az emésztésének is jót tesz! 🙂

-A helyszínen hordozási tanácsadó is a segítségetekre lesz a megfelelő eszköz kiválasztásában.

-Minden lépés és gyakorlatsor kifejezetten a posztnatális (szülés utáni) időszakra kifejleszett, a meglazult kötőszöveteket és a medencefeneket védő feladat, kerüljük a sérülésveszélyes mozdulatokat!

-Amit érdemes hozni: kényelmes edzőcucc, sportmelltartó, (ha van saját) hordozó, a babának enni/innivaló, esetleg pelenka, váltóruha, játék.

-Mivel a babák általában elalszanak az óra alatt a hordozóban, olyan eszközt hozzatok, aminek van alvócsuklyája. 🙂

-A helyszínen tudtok szoptatni, pelenkázni. Itt minden bababarát és arról szól, hogy Nektek a legjobb legyen!

-Nagytesókat is szívesen látunk! 🙂

 -Sokan kérdeztétek, hogy mekkora babával lehet jönni. A válasz erre, hogy nincs alsó korhatár! 🙂 Újszülött kortól jöhetnek babák, ha Anyuka átesett a 6 hetes kontrollon és az orvos mindent rendben talált. Császármetszés esetén 10-12 hét a hasfal regenerálódása, utána tudtok jönni mozogni.

Ha ezzel meghoztam a kedveteket egy kis mozgáshoz, kérelek jelentkezzetek az alábbi elérhetőségeken: (Az első óra ingyenes, de regisztrálni kell)

https://www.facebook.com/events/919415829059755/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

info@kanganya.hu e-mailben

+3670/618-5542 telefonon, üzenetben vagy WhatsAppon.

Let’s Kanga! 🙂